What´s next

What´s next?

Hieronder vind je het programma voor de komende tijd:

 • 1

  Simac Ladies Tour - 24 t/m 29 Augustus

  De enige etappewedstrijd in de Benelux uit de Women’s WorldTour vindt plaats van 24 tot en met 29 augustus en start en finisht in de provincie Gelderland (NL). De Simac Ladies Tour begint met een proloog in Ede en eindigt met een selectieve etappe rond Arnhem.

  LEES MEER
 • 2

  EK TTT mixed relay - 8 September

  De EK Wielrennen van 2021 vinden tussen 8 en 12 september plaats in Trente (ITA). Deze provincie in het noorden van Italië presenteert een overwegend vlak team time-trial mixed relay parcours. Het parcours bestaat uit tweemaal een ronde van 22.4 km (het parcours voor de individuele tijdrit) en beslaat daarmee 44.8km. Het parcours bevat ongeveer 344 hoogtemeters.

  Voor Nederland zijn de volgende namen geselecteerd: Demi Vollering, Floortje Mackaij, Amy Pieters, Bauke Mollema, Jos van Emden en Koen Bouwman.

  LEES MEER
 • 3

  EK roadrace - 11 September

  De EK Wielrennen van 2021 vinden tussen 8 en 12 september plaats in Trente (ITA). Deze provincie in het noorden van Italië presenteert een stevig heuvelparcours. De beslissing in de wegraces valt op een lokaal circuit van 16,8 kilometer met een klimmetje van 3,6 kilometer à 4,9%. Dit circuit moet zeven keer worden afgelegd. 

  Voor Nederland zijn de volgende namen geselecteerd: Demi Vollering, Chantal van de Broek-Blaak, Amy Pieters, Ellen van Dijk, Riejanne Markus, Annemiek van Vleuten en Marianne Vos.

  LEES MEER
 • 4

  WK - 25 September

  De WK-wegrace voert de vrouwen in 157,7 kilometer van Antwerpen naar Leuven (BE). Het parcours bestaat uit een vlakke aanloop en twee circuits en herbergt in totaal twintig hellingen. De lastigste helling is die op de Moskesstraat, een steile en smalle weg geplaveid met kasseien. In 550 meter loopt de helling met 8,9% op en vlak voor het einde zit zelfs een sectie van 17%. De route bevat in totaal 1.047 hoogtemeters.

  Voor Nederland zijn de volgende namen geselecteerd: Demi Vollering, Anna van der Bruggen, Annemiek van Vleuten, Marianne Vos, Ellen van Dijk, Lucinda Brand, Chantal van den Broek-Blaak, Amy Pieters.

  LEES MEER
 • 5

  Womens Tour - 4 t/m 9 Oktober

  De Women's Tour 2021 is onderdeel van de Women's WorldTour begint op 4 Oktober in Bicester, Oxfordshire (UK) en eindigt met een zesde en laatste etappe op 9 Oktober in Suffolk, tussen Haverhill en Felixstowe.

  LEES MEER