Tokio 2020 is coming…!

Daar gaan we dan! Na een paar daagjes herstellen van de Giro Donne in Nederland, is het dan zover om te vertrekken naar Tokio voor de Olympische Spelen. De afgelopen dagen waren druk en een beetje hectisch. Alle spullen inpakken, elke dag een PCR test in Leiden doen, apps downloaden en doorlopen, veel yoga, rekken/strekken en foamrollen om zo goed mogelijk te herstellen. Verder heb ik lekker wat stukjes gefietst met de hondjes en rondjes gewandeld. Ook heb ik hete baden genomen, zodat ik alvast wat kan acclimatiseren. Ook gooide ik mijn ritme om, probeerde ik vroeg te gaan slapen en vroeg op te staan. Elke dag een uurtje eerder erin en een uurtje eerder eruit. De laatste 2 dagen deed ik dit ook met mijn maaltijden, alles een beetje eerder.

Gister avond lag ik om half 9 in mn bed, en vanmorgen ging de wekker om 5:30 niet omdat ik ergens vroeg moest zijn, maar om mijn jetlag alvast een stapje voor te zijn. Om 11:30 verzamelde we met onze koffers en fietsen op Schiphol om in te checken. Vervolgens gingen we op zoek naar de KLM Crown Lounge waar we wachtten tot we konden boarden. In de KLM Crown Lounge was ik nog nooit eerder geweest! Hier kon je relaxed zitten en eten pakken, net alsof je in een gratis restaurant zat. Bij de wc kon je zelfs gebruik maken van allerlij rituals producten! Hier hebben we dan ook even gestaan en uitgebreid gebruik gemaakt van de body spray en handfoam 😜

Na een tijdje werden we door het KLM personeel geroepen dat we konden boarden en liepen we als team NL richting het vliegtuig. Iedereen in het oranje, dat trekt een hoop bekijks! Mensen die succes roepen, of maak ons trots!!

Dat is best apart en bijzonder om mee te maken, vooral omdat ik heel erg goed weet hoe het is om vanaf de zijlijn de Olympische Spelen te volgen. We vliegen businessclass, ook een nieuwe ervaring voor mij. Ik heb een heerlijke stoel en lekker veel ruimte. Zometeen ga ik de beentjes omhoog gooien en slapen, want terwijl het in NL nu 15:00 uur is, is het in Japan 22:00 , bedtijd dus!! Mijn eerste Olympische Spelen gaan heel apart en anders dan normaal worden, maar ik ben enorm trots dat ik dit nu al heb bereikt!

Tot in Tokio!

16.07.2021
Demi Vollering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *